Artelux

De kracht van elegante, rijke en sfeervolle Artelux gordijnstoffen

Advies over Artelux

Artelux gordijnen kopen in Meijel

Artelux presenteert bij Pluijm Interieurs een complete collectie gordijnstoffen. Oneindige variaties in kleuren, materialen en patronen en gebruik van natuurlijke materialen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik.

Gordijnontwerp door Artelux bij Pluijm Interieurs

Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot contrasterende kleuren en bijzondere details. Het kleurenpalet is zelfs afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Zo combineer je nog eenvoudiger de gordijnen bij de rest van jouw woning.

Pluijm Interieurs helpt je graag de mooiste dessins te vinden voor jouw interieur.

Gordijnen van hoogwaardige materialen van Artelux in Meijel

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende structuren en kleuren. Daarnaast selecteert het merk de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid. Zo heb je jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen.

Interieuradvies over Artelux gordijnen in de regio Meijel

De specialisten van Pluijm Interieurs helpen je graag om de mooiste kleuren en materialen in huis te combineren. Samen creëren we jouw persoonlijke woonstijl. Kom inspiratie opdoen in onze showroom op in Meijel.

Artelux bij Pluijm Interieurs in de regio Meijel

Gordijnstoffen
Vouwgordijnen

interieuradvies

Pluijm Interieurs, jouw Artelux specialist in de regio Meijel.

Pluijm Interieurs is dé Artelux specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Artelux gordijnstoffen, vouwgordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Meijel naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij maken de gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook