Voor de topmerken pvc vloeren bent u bij Pluijm Interieurs aan het juiste adres!

Wij geven u graag een persoonlijk advies afgestemd op de wensen en mogelijkheden.

Berry Alloc, altijd de juiste vloer!


Met meer dan 100 kleuren, verschillende dessins en talloze formaten planken vindt u bij BerryAlloc zeker de vloer die perfect bij uw interieur past. Of u nu gaat voor modern en of romantisch: BerryAlloc heeft de juiste vloer voor u. De voordelen op een rij:

Levenslange garantie

  • Bij BerryAlloc vinden we kwaliteit zéér belangrijk. Wij bieden dan ook een levenslange garantie op huishoudelijk gebruik. Onze vloeren zijn onder andere getest op sterkte, waterbestendigheid, op verkleuring, op stabiliteit én slijtage. Het resultaat is een vloer waar u jaren van kunt genieten.

De beste locksystemen

  • Onze systemen BestLoc en BestLoc X-Treme zorgen ervoor dat het leggen van de vloer zeer eenvoudig is. Om onze vloeren te monteren, herstellen of demonteren heeft u geen speciaal gereedschap nodig.


Klik hier

Waarom kiezen voor Moduleo van Pluijm Interieurs?

Naast fantastische look biedt Moduleo ook heel wat praktische voordelen. Moduleo vloeren zijn kras- en vuilbestendig, onderhoudsvriendelijk, geluidsisolerend en veel meer. Je hoeft dus niet voorzichtig te zijn en geen uren schoon te maken. Ook de mensen die je over de vloer krijgt - en dat mogen er gerust veel zijn - zullen laaiend enthousiats zijn.


Maak een afspraak

M-flor pvc vloeren voor een perfect eindresultaat

M-flor is al jarenlang de specialist op het gebied van viylstroken en - tegels. (ook bekend als PVC stroken). In steeds meer woningen en projecten worden vinylstroken en - tegels toegepast. Logisch, deze vloeren bieden immers vele voordelen. Ze hebben een natuurlijke uitstraling, bieden een aangenaam woon werkklimaat en zijn makkelijk in onderhoud. Bovendien zijn M-flor vloeren comfortabel en praktisch in het gebruik. Door de waterbestendigheid kunnen zw worden toegepast in vochtige ruimtes. De M-Flor vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en - koeling en hebben een hoge slijtvastheid.


Neem contact op met ons

Snel & gemakkelijk te installeren

Super snelle installatie

Dankzij het dreamClick locksysteem kan elke PURE vloer in een handomdraai geïnstalleerd en afgewerkt zijn. Het identieke kliksysteem aan de 4 zijden maakt het mogelijk uw PURE vloer sneller te plaatsen dan vloeren met traditionele kliksystemen. U kunt de volgende rij starten daar waar u de voorgaande heeft beeïndigd.

Samen aan dezelfde vloer werken

Met PURE is het mogelijk om verschillende installateurs tegelijkertijd aan dezelfde vloer te laten werken en uw woonkamer in een recordtijd af te werken. De stroken kunnen immers langs alle kanten aan elkaar vastgeklikt worden, zodat u de installatie in eende welke richting kunt beginnen.

DreamClick, het sterkste kliksysteem

Het DreamClick locksysteem is het beste op de LVT markt. Met een lock sterkte van 500 kg. weerstaat Pure click zware belasting en frequent verkeer met het grootste gemak!


Laat je inspireren!

De grote merken van Pluijm Interieurs

Bij Pluijm Interieurs verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Holland Haag
Vadain
De Toekomst