Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Strakke uitstraling

Lamellen, ook wel bekend als verticale jaloezieën, zijn een populaire keuze als het gaat om raamdecoratie. Met hun strakke uitstraling en veelzijdigheid passen lamellen perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Onze specialisten maken een inschatting voor een compleet interieur.

Compleet verduisterend

Met onze op maat gemaakte lamellen kun je genieten van een compleet verduisterend effect in elke kamer. Door de lamellen in gesloten stand te plaatsen, wordt vrijwel al het invallende licht geblokkeerd, waardoor een donkere en gezellige sfeer ontstaat. Het verduisterende effect van onze lamellen zorgt niet alleen voor optimale privacy, maar is ook ideaal voor diegenen die overdag willen rusten of slapen. Met de mogelijkheid om de lamellen op maat te laten maken, kun je ze perfect afstemmen op jouw raamafmetingen en interieurstijl, en zo een complete verduistering bereiken die voldoet aan al je behoeften.

Ruimtelijk effect

Lamellen bieden niet alleen functionele voordelen, maar ze kunnen ook een positief effect hebben op de ruimtelijke beleving van een kamer. Door hun verticale ontwerp creëren lamellen een gevoel van hoogte en ruimte, waardoor zelfs kleine kamers groter en luchtiger kunnen lijken. Dit zorgt ook voor een perfecte balans tussen privacy en lichtinval.

Daarnaast zijn lamellen ook gemakkelijk te onderhouden, omdat ze eenvoudig schoon te maken zijn en weinig stof vasthouden. Met hun veelzijdigheid, ruimtelijke effect en andere voordelen zijn lamellen een ideale keuze voor een functionele en stijlvolle raamdecoratie in elk interieur.

Elektrische lamellen

Met elektrisch bedienbare lamellen kun je eenvoudig de positie en hoek van de lamellen aanpassen met behulp van een afstandsbediening, een schakelaar of zelfs een smartphone-app. Deze geautomatiseerde functionaliteit maakt het mogelijk om de gewenste hoeveelheid licht binnen te laten of buiten te sluiten, afhankelijk van jouw behoeften.

Als toonaangevende specialist bieden we hoogwaardige merken aan, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid:

Bezoek de showroom

Lamellen kopen in de regio Meijel?

Bezoek onze showroom